Multiline: het betrokken verlengstuk van uw organisatie.
Persoonlijke dienstverlening voor u en uw klanten.

Werken bij Multiline

Jouw talenten inzetten voor Multiline?

Multiline Meldkamerdiensten biedt een uitdagende baan die elke dag weer anders is. Binnen onze organisatie zijn er twee units, te weten de unit UCC, het uitvaart contact center en de unit MPZ, de meldkamer postmortale zorg. Bij ons start je op de meldkamer UCC. Deze afdeling houdt zich bezig met allerlei soorten gesprekken van familie en nabestaanden. Hier leer je de basis van de uitvaartbranche. De medewerkers van de meldkamer UCC nemen de telefoon aan voor diverse uitvaartorganisaties, verzekeringsmaatschappijen, crematoria en begraafplaatsen. Binnen deze unit zijn er doorgroei mogelijkheden naar supervisor.

De unit MPZ houdt zich bezig met meldingen voor politie, overheid en gezondheidszorg op het gebied van postmortale zorg. Voor deze unit is kennis vereist van de uitvaartbranche. Een supervisor van het UCC is ook gekwalificeerd voor de unit MPZ.

Openstaande vacatures:

Medewerker UCC

Medewerker UCC

Multiline Meldkamerdiensten biedt een uitdagende baan die elke dag weer anders is. Binnen onze organisatie is er plaats voor Medewerkers Uitvaart Contact Center. Het UCC behandelt inkomende gesprekken voor diverse uitvaartorganisaties, verzekeringsmaatschappijen, crematoria en begraafplaatsen.

Functieprofiel

Je beantwoordt inkomende telefoongesprekken voor onze klanten en handelt deze gesprekken af conform het met de klant opgestelde protocol. Daarbij heb je veel contact met nabestaanden en met medewerkers van onze klanten. De werkzaamheden worden altijd in een team verricht.

Het UCC is 24 uur per dag, 7 dagen per week actief en je werkzaamheden zullen dan ook vooral in de avond-, nacht- en weekenduren plaatsvinden, overwegend in parttime dienstverband.

Wij vragen:

  • Flinke dosis empathie
  • Goede typevaardigheid
  • Prettige telefoonstem
  • Collegiale instelling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Topografische kennis

Vereist:

  • Je moet binnen je proeftijd een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Wij bieden:

  • een afwisselende en uitdagende functie
  • salaris conform CAO Uitvaartbranche
  • op termijn zijn er doorgroeimogelijkheden naar Senior en Supervisor

 Aanmeldprocedure :

Je schriftelijke sollicitatie kun je sturen naar vacature@zdg.nl o.v.v. Medewerker UCC. Vragen over deze vacature kun je per mail stellen via c.bruel@zdg.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief