skip to Main Content

‘Je blijft met elkaar in contact’

Multiline: het betrokken verlengstuk van uw organisatie.
Persoonlijke dienstverlening voor u en uw klanten.

Je blijft met elkaar in contact

De begraafplaats en het crematorium van Westerveld liggen in een prachtig duingebied. Omdat de beheerders ook na vijf uur bereikbaar willen zijn, werken ze samen met Multiline. Anton Heems van Westerveld ziet het Uitvaart Contact Center als een belangrijke vertegenwoordiger van zijn organisatie.

“Wij zijn niet 24 uur per dag in bedrijf, de uitvaart-ondernemer is dat wel. Die ondernemer weet wel of ze iemand van ons of van Multiline aan de lijn krijgen. Maar dat maakt niet uit, als we maar dezelfde taal spreken.”

Overdracht
“Het overnemen van diensten is een ingewikkelde kwestie. We hebben daarom regelmatig contact met onze vaste contactpersoon. Ook de dagelijkse overdracht is heel persoonlijk. We mailen de gegevens, maar bellen altijd even met elkaar om de zaken door te nemen. Daarnaast hebben we bij Westerveld altijd iemand achter de hand die gebeld kan worden voor vragen.”

Branche
“Je kunt alles wel op papier zetten en vastleggen in protocollen, je moet ook snappen waar de branche over gaat. Bij Multiline is dat zeker het geval. Maar er is maar één Westerveld. Daarom blijven we goed met elkaar in contact.”

Anton Heems
Hoofd Administratie en Beheer bij Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.

Back To Top
×Close search
Zoeken