skip to Main Content

Multiline slaagt voor hercertificering ISO 9001:2015

Multiline Meldkamerdiensten in Delft heeft haar hercertificering voor de kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO 9001:2015 zojuist met succes afgerond. De hiervoor vereiste externe audit werd uitgevoerd door TÜV Nederland.

Multiline slaagt voor hercertificering ISO 9001:2015 “Dag en nacht optimale bereikbaarheid en het op betrouwbare wijze verwerken van gevoelige bedrijfs- en persoonsgegevens staan bij ons hoog in het vaandel. Het opnieuw behalen van het ISO 9001:2015 certificaat zien wij als de officiële bevestiging richting onze klanten dat wij daadwerkelijk doen wat wij beloven”, vertelt manager Coert Bruel.
“Dankzij het uitgebreide certificeringsproces voldoen wij aan de in Nederland geldende wet- en regelgeving en werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Van de opleidings- en bijscholingstrajecten voor al onze medewerkers tot het afhandelen van klachten. Ook privacy is een belangrijk speerpunt. Zeker nu in mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht is geworden.”

ISO 9001:2015
ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. ISO 9001 wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Het certificeringstraject wordt gedaan door een onafhankelijke instantie. Her kwaliteitssysteem wordt jaarlijks onderworpen aan een controleaudit. Multiline Meldkamerdiensten is sinds 1999 ISO 9001 gecertificeerd.

Kennismaken met Multiline?
Multiline slaagt voor hercertificering ISO 9001:2015Woensdag 26 september presenteert Multiline Meldkamerdiensten zich op de VTU Vakdag in Evenementenhal Gorinchem. Samen met onze collega-ZDG-bedrijven Cura Mortu Orum Mortuariabeheer, Docendo Opleidingen, Mortuarium Schiphol en Post Mortem Facilities vindt u ons op stand 215. U bent van harte welkom op onze stand! Klik hier voor meer informatie.

Back To Top
×Close search
Zoeken