skip to Main Content

Nieuw telefoonnummer voor Multiline

Nieuw telefoonnummer voor MultilineMultiline Meldkamerdiensten neemt vanaf volgende week een nieuw telefoonnummer in gebruik. Dat nummer is (085) 049 70 00.

Multiline werkt permanent aan verbetering en vernieuwing van de technische infrastructuur van de Meldkamer Postmortale Zorg en het Uitvaart Contact Center. Zo zijn vrijwel alle klanten inmiddels overgestapt op een nieuw doorschakelnummer, herkenbaar aan de begincijfers 0850. Deze nummers komen via onze glasvezelverbinding bij ons binnen, waardoor we extra waarborgen hebben kunnen realiseren als het gaat om bereikbaarheid.

Ook Multiline zelf stapt nu over op een nieuw telefoonummer. Met ingang van volgende week zullen wij u vanaf dit nummer kunnen bellen.

Tip: zet het nieuwe nummer bij onze contactgegevens in uw telefoon, dan herkent uw telefoon ons ook op ons nieuwe nummer en blijft u “Multiline” in uw display zien.

U kunt ons per direct al op het nieuwe nummer bereiken, maar uiteraard blijft ook het “oude” (015) 215 44 00 gewoon beschikbaar.

Back To Top
×Close search
Zoeken