skip to Main Content

‘MPZ werkt snel en discreet’

Multiline: het betrokken verlengstuk van uw organisatie.
Persoonlijke dienstverlening voor u en uw klanten.

‘MPZ werkt snel en discreet’

Mobiliteit op het spoor is van groot maatschappelijk en economisch belang. Sinds netbeheerder ProRail en MPZ samenwerken, is de vertraging voor reizigers na een aanrijding gemiddeld 60 minuten korter dan voorheen, aldus Gé van Olst.

“Hoewel ieder incident uniek is, zijn de gevolgen vaak vergelijkbaar: vertraging of zelfs versperring van het treinverkeer. Om die gevolgen zo beperkt mogelijk te houden – zowel qua tijd als qua omvang – werken we met vaste afhandelingsscenario’s. Belangrijk daarin is een gedegen voorbereiding. Die komt in ons geval tot stand in een netwerk van professionele hulp- en dienstverleners: mensen die hun vak verstaan, weten hoe te handelen en hun werk effectief kunnen uitvoeren.”

“ De Meldkamer Postmortale Zorg is een onmisbare schakel in dat netwerk. Dankzij de inzet van de MPZ-specialisten worden slachtoffers van dodelijke treinongevallen snel en discreet geborgen. Hoe verschrikkelijk dit soort calamiteiten ook is, MPZ vervult hierbij absoluut een waardige rol, voor de nabestaanden, hulpverleners, andere betrokkenen én onze reizigers.”

Gé van Olst
ProRail Incidentenregie

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.

Back To Top
×Close search
Zoeken