skip to Main Content

Vacature: Teamleider bij Multiline Meldkamerdiensten

Weet jij medewerkers te motiveren en draagvlak te creëren binnen een team? Ben jij daarnaast integer en weet jij je staande te houden binnen een hectische en dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Multiline meldkamerdiensten in Delft/Rijswijk zoekt namelijk een nieuwe teamleider voor een innovatieve meldkamer.

De functie:

Als teamleider heb je een divers takenpakket. Je geeft leiding aan een team van centralisten en supervisors (ongeveer 20 a 25 medewerkers). Jij zorgt voor voldoende bezetting en bent degene die de medewerkers op de meldkamer ondersteunt, coacht en motiveert waar nodig is. Naast de dagelijkse aansturing van het team is het werven en selecteren van nieuwe medewerkers ook een onderdeel van je takenpakket. Indien nodig spring jij bij en ben jij de vraagbaak voor de medewerkers. Dat betekent dat ook jij in staat bent om de telefoon aan te nemen en boekingen in het systeem te verwerken.

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor bestaande klanten en de zusterbedrijven van ZDG waar je nauw contact mee hebt. Samen met de manager van de meldkamer ben jij tevens (mede)verantwoordelijk voor het bewaken van het budget en stuurt indien nodig bij zodat de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen behaald worden.

Je bent dus ambassadeur van Multiline en de verbindende schakel tussen de klanten, medewerker en de interne organisatie en hebt met alle partijen intensief contact over onze dienstverlening. Samen ga je voor een optimale dienstverlening en klanttevredenheid!

Over Multiline Meldkamerdiensten

Multiline is een landelijk werkende meldkamer met als focus de dienstverlening rond een overlijden. Onze klanten zijn voornamelijk uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen, uitvaartverzekeringsmaatschappijen, politie en justitie, en instellingen in de gezondheidszorg. Wij staan voor een professionele en serieuze behandeling van de binnenkomende gesprekken, accuraat en empathisch. Onze klanten kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen.

De komende jaren staan in het teken van verdere professionalisering en een verregaande groei in bestaande en nieuwe marktsegmenten. Kortom een periode met veel uitdagingen en kansen waarin zowel de organisatie als jij de kans krijgt om te groeien en te ontwikkelen.

Momenteel is Multiline gevestigd in Delft, in oktober verhuist Multine naar een nieuwe meldkamer in Rijswijk. Deze meldkamer wordt momenteel gerealiseerd en zal een state-of-the-art werkplek bieden aan de medewerkers van Multiline.

Multiline Meldkamerdiensten is onderdeel van ZDG, een dienstverlener actief op het gebied van de postmortale zorg en in de uitvaarbranche.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende baan in een informele, collegiale omgeving
 • Een salaris tussen de € 2.662,- en € 3.591,- op basis van je kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime baan
 • De kans jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien

Werktijden:

Je werkt 32 tot 40 uur per week. In drukke periodes kan het voorkomen dat je een werkweek van 40 uur maakt. Uiteraard is dat altijd in overleg met jouw eigen wensen en mogelijkheden. Multiline Meldkamerdiensten is 24 uur per dag 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar. Jij als teamleider werkt voornamelijk tijdens kantoortijden. Het zal ook regelmatig kunnen voorkomen dat je buiten kantoortijden zal werken.

Jij:

 • Bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding
 • Hebt ervaring met leidinggeven in een dynamische omgeving
 • Bent stressbestendig en ziet overal een uitdaging in
 • Bent een teamleider met een coachende stijl, die mensen mee kan nemen in veranderingen
 • Bent duidelijk in je communicatie; mensen weten wat ze aan je hebben en kunnen op je bouwen
 • Woont in de regio Delft/Rijswijk en bent in het bezit van een rijbewijs

Klinkt goed?

Stuur dan je cv en motivatie voor vrijdag 21 juni naar Tessa Alblas, HR Adviseur e-mail: t.alblas@zdg.nl.

Back To Top
×Close search
Zoeken